Kies een Quickscan

De Quickscan is een grondige analyse van jouw online teksten, website of social media. Ik laat je zien welke punten je kunt verbeteren om jouw communicatie effectiever te maken. Ook ontvang je concrete tips om jouw merk of verhaal op een eigen en originele manier neer te zetten.

Tekst Quickscan

Hoe kun je websitebezoekers aanspreken en verrassen met de teksten op je website of in je nieuwsbrief? Met deze scan kijken we naar de structuur, leesbaarheid en originaliteit van de tekst en in hoeverre deze aansluit bij jouw merk en de doelgroep.

Website Quickscan

Hoe scannen websitebezoekers een site en hoe speel je hierop in? Met deze scan kom je erachter hoe je je website optimaal benut en hoe je ‘m overzichtelijk en aantrekkelijk houdt. Ook verbeter je de vindbaarheid van je website voor zoekmachines zoals Google.

Social Media Quickscan

Welk social media kanaal past het beste bij jouw merk en boodschap en hoe gebruik je dat kanaal zo goed mogelijk? Verken de verschillende mogelijkheden en leer hoe je jouw social media op een creatieve en effectieve manier inzet die past bij jouw organisatie.

De uitkomsten van de scan bespreek ik met je in een Skype gesprek en ontvang je als PDF-bestand. Interesse? Mail naar info@veradiepeveen.nl en vraag een Quickscan aan voor € 125,-.